Dankjewel Sint

Op 6 december kwam Sint langs en vierden we eerst samen met alle kleuterklasjes zijn verjaardag. Nadien gingen we met een bang hartje op ontdekking in de klas naar wat Sint ons bracht.

Een mooie schoen voor Sint.

We leerden dat Sinterklaas, HoofdPiet en de hulpieten het wel heel druk hebben in hun Sinterklaashuis. Wij deden ook ons best om veel mooie schoentjes klaar te zetten.

Onze kuikentjes

Een terugblik op de eerste dagen in de kuikentjesklas. Elkaar terug ontmoeten en/of kennismaken met nieuwe vriendjes stond centraal. We gingen graag op de foto voor onze vriendjesposter. Al klevend leren we elkaar beter bij naam kennen. De poster mag mee naar huis en wanneer er nieuwe vriendjes bijkomen krijgt je kleuter de fotootjes mee naar huis. Geef deze poster dus een speciaal plekje thuis.

Herfst is gekomen!

Op 16 oktober gingen wij samen met de kleuters van de krokodillenklas op uitstap naar het bos. Zo fijn om de herfst te omarmen en op zoek te gaan naar herfstvruchten. Ook juf Suzy is elk jaar in haar sas om dan kastanjes te rapen en deze met liefde te pellen voor onze kleuters. Zij smult die niet alleen op hoor! Die zijn voor onze jaarlijkse kastanjesoep. Nog een weetje: na de herfstvakantie gaan wij met de jongste kleuterklasjes elke week beurtelings lekkere soepjes blijven klaarmaken en dit tot aan de krokusvakantie! Super vitamientjes voor tijdens de winter.

Juf Veerle

Top