Beurs oudheid

Jammer genoeg konden de mama's, papa's, oma's, opa's, .... niet komen kijken naar onze beurs over de oudheid. De kinderen van 5A en 5B hebben hier ontzettend hard voor gewerkt en het resultaat mocht er dan ook zeker zijn! We willen jullie het resultaat dan natuurlijk ook met veel trots laten zien via enkele foto's! :)

 

Werelddierendag!

Op 4 oktober was het weeral 'Werelddierendag'! Dan mogen de dieren wel eens in de bloemetjes gezet worden! Daarom mocht het hondje van juf Shana mee naar de klas. De kinderen hebben Samara heel erg verwend met véél aandacht!

 

 

 

 

De milieuboot

Een terugblik op onze uitstap met de milieuboot.

We deden er proefjes en leerden over water. 

Na het eten gingen we 'op het dak van het MAS' om van het uitzicht te genieten. 

 

 

Meditatie in 5B

Eens eventjes tot rust komen... Diep inademen en eens goed diep uitademen. Ons lichaam helemaal ontspannen na een hele dag inspanning! Zalig toch?

 

Lees meer: Meditatie in 5B

Kranten in de klas

Kranten kan je gebruiken om te lezen, puzzels in te vullen, zoekertjes te bekijken, stripjes te lezen,... Kranten kan je ook gebruiken om in te knippen en ze te verscheuren! Op die manier kan je (zonder te praten) duidelijk maken waar je bent: bij de kapper, in een restaurant, op een podium voor een concert, in een museum, in het zwembad,... Leuk hoor!

Top